Livsstil til mænd

EVERYMAN ejes af hudplejeklinikken Urban Skin Studio på Østerbro. Vi er specialister i hudpleje og så er vi drevet af entusiasme omkring vores fag. På EVERYMAN ønsker vi at skabe et univers for mænd, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Her sælger vi eksklusive produkter til personlig pleje fra bl.a. Dermalogica, Proraso, Australian Bodycare samt elegante accessories der underbygger din personlige stil og giver dig et sofistikeret, maskulint udtryk. Alt du finder hos os er nøje udvalgt, så du på den måde kan du være sikker på høj kvalitet uden at gå på kompromis. Ved at handle på EVERYMAN støtter du dansk iværksætteri.

 

Velkommen til EVERYMAN! Hvis du er interesseret i at se godt ud, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi brænder for god stil og gode plejeprodukter og sætter en ære i at yde god og høj personlig service.

 

God pleje og lækre accessories er det der kendetegner EVERYMAN bedst og er den perfekte måde at forkæle sig selv og andre på. Ved korrekt brug af gode plejeprodukter kan du optimere din udstråling, samtidig med at du kan sætte et personligt præg på din stil og dit tøj ved at bruge forskellige accessories såsom lommetørklæder, smykker, bælter og meget mere, uden at skulle lave for meget om i din basic garderobe.

 

Hos EVERYMAN arbejder vi konstant med at udvikle vores sortiment, som omfatter et nøje udvalg af hudplejeprodukter til mænd. Vi forhandler forskellige plejeprodukter fra ansigtspleje til skægpleje, såvel til hårpleje. Derudover omfatter vores sortiment det bedste udvalg af basic undertøj til mænd. Vi har alt fra billige basic t-shirts til sorte sokker og underbukser. Vi tilbyder altid hurtig levering, fri fragt ved køb over 399,- og 30 dages returret, for at kunne servicere vores kunder bedst muligt. Hvis du har spørgsmål eller er usikker på noget, er du mere end velkommen til at kontakte os på 60 808 606 eller på mail info@everyman.dk.